U, de petitionaris
Fist hand emoji large   kopie

Schaf de extra belasting op overwerk af

1.763 ondertekeningen

De Staat pikt bijna de helft van ons overwerkgeld in, omdat het kabinet dat in het verleden zo bepaald heeft. We pikken dit niet langer! Overwerk moet niet bestraft worden, overwerk moet worden beloond voor iedereen die overwerkt. Schaf die belachelijke extra belasting af! @nietmeerjatten Laten we gezamenlijk een vuist maken voor die 40.000 krabbels ! Ook wij kunnen massaal de straat op gaan met gele hesjes, spandoeken en hooivorken om te demonstreren tegen het kabinet, maar dat is lastig. Een alternatief is een petitie of burgerinitiatief. Het onderwerp komt dan op het agenda in de Tweede Kamer, die er dan over gaat beslissen. Het vereist wel 40.000 krabbels! Die kunnen we halen door nu massaal te tekenen en te delen. Gezamenlijk staan we sterk. Het gaat om onze eigen centen,TEKEN NU EN DEEL!

Petitie

Wij

van # schafbelastingopoverwerkaf

 

constateren

  • De staat pikt bijna de helft van ons overwerkgeld in, omdat het kabinet dat in het verleden zo bepaald heeft.

  • Overwerk moet niet bestraft worden, overwerk moet worden beloond voor iedereen die overwerkt.

  • De gele hesjes hebben in Frankrijk een belangrijke boodschap uitgezonden aan alle politieke leiders in Europa.

  • Werkende burgers profiteren te weinig van de economische groei.

  • De gele hesjes hebben in Frankrijk resultaat geboekt, President Macron heeft concessies gedaan. Een belangrijk punt is dat Macron de belasting op overwerk heeft afgeschaft. De gele hesjes hebben dat in Frankrijk bereikt met hun massale protesten.

 

en verzoeken

Schaf de extra belasting op overwerk af!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
16-03-2019 
Petitionaris:
Fer Mus 
Organisatie:
@nietmeerjatten 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen