U, de petitionaris
Salmari premium salmiak likeur 500x500

salmari op de derm-borrel

Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.


Het is tijd voor verandering: tijd om het roer om te gooien. Tijd om te kijken naar de tijdgeest en de rages in plaats van terug te vallen in oude nostalgische verhalen en herinneringen. Tijd om te bewijzen dat ook wíj een stem hebben binnen D.E.R.M. Het is tijd voor SALMARI OP DE DERM-BORREL!

Petitie

Wij

salmari-liefhebbers,

 

constateren

dat de huidige drankkaart van de Heilige Zeug te beperkt is en er een grote leegte heerst bij de leden die komen borrelen elke donderdag. Het is telkens twijfelen tussen twee sterke dranken: jagermeister en tequila. Het is als het gemis van een derde broertje: voeg er Salmari aan toe en de drankkaart is in de ultieme balans

 

en verzoeken

De Barcommissie ofwel BaCo en OSSO ofwel Jonas Stassen deze wens in vervulling te laten gaan door bij elkaar te komen en contact op te nemen met Salmari B.V., gelegen op de Transformatorweg in Amsterdam.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Max Terpstra 
Organisatie:
Studentenfunsportvereniging D.E.R.M. 

Geschiedenis

Ondertekeningen