U, de petitionaris

Ruimte voor VvE en Particulier Opdrachtgeverschap in niet grondgebonden woonproject

1 ondertekening

Wij vragen lokaties voor een bouwproject van een kleine VvE, Vereniging van Eigenaars, die als CPO, Collectief Particulier Opdrachtgever, haar eigen koop appartementencomplex kan realiseren. Een wooncomplex naar menselijke maat, overzichtelijk, 18 appartementen, passend in haar omgeving en levensloopbestendig.

Petitie

Wij

De initiatiefnemers van een bouwproject streven naar stichtingskosten per 3-4 kamer appartement onder de NHG grens €325k

 

constateren

 • Door te kiezen voor een bouwproject in de Collectief Particulier Opdrachtgever-vorm met vijf bouwlagen kunnen 18 toekomstige gezinnen de woonlasten laag en woongenot hoog houden
 • De woning is een groene keuze omdat zuinig wordt omgaan met beschikbare bouwgrond, energieverbruik en voorzieningen.
 • Duurzame materialen worden gebruikt waardoor gebouwenbeheer gunstig en betaalbaar blijft.
 • Het nul op de meter-doel bereiken we met warmte- koude opslag, WTW toepassing, PV-panelen en de opslag van opgewekte energie.

 

en verzoeken

 • We willen betrokken worden bij de plannen ruimtelijke ordening en zelf de oplossing aanbieden voor de aanhoudende vraag naar betaalbare woningen.
 • We vragen een vrij liggend kavel van ca. 1400-1600m2 voor:
  • een bebouwd oppervlak van 580m2
  • De VvE neemt het initiatief tot het gebruik maken van elektrische deelauto
  • Er is geen ballotage
  • VvE-leden hebben stemrecht en betalen hun bijdrage volgens de verdeelsleutel vermeld in de oprichtingsakte van de VvE.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Samenwerkingsverband 
Petitieloket:
Petitionaris:
Theo van Boxtel  
Organisatie:
Swhhin  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

#DTVNIEUWS en FD-opinie 10 maart 2021

Als voorbeeld: Uden en Landerd gaan de voorwaarden voor starters aanpassen, zodat zij makkelijker aanspraak kunnen maken op een woning. Waar starters eerst alleen een lening konden afsluiten voor huizen tot € 225k, ligt die grens straks op € 275k. Zet alle bouwlocaties voor woningen op één kaart.

+Lees meer...

eenbouwkaartvannederland.

Wonen in koopappartementen in kleine VvE's met de menselijke maat en in de nabijheid van OV-knooppunten en belangrijke utiliteitsgebouwen is de oplossing voor het enorme gat tussen aanbod en vraag.

10-03-2021