U, de petitionaris
Bos 01

Roep de bezuiniging op Bibliotheek op School in Grave een HALT toe

1.029 ondertekeningen

De gemeente Grave is voornemens om de jaarlijkse bijdrage van €50.000,- aan Bibliotheek op School te beëindigen. Dit zou het einde betekenen van Bibliotheek op School in Grave. De gemeente Grave werkt met de voorgenomen bezuiniging kansenongelijkheid in de hand.

Petitie

Wij

Bilblioplus, de onderwijsstichtingen Invitare en Optimus en de gemeenten in het Land van Cuijk.

 

constateren

  • Elke school bezit een mooie bibliotheekcollectie kinderenboeken, waarmee ieder kind een extra duwtje in de rug krijgt om een goede lezer te worden en plezier te ontwikkelen in lezen.
  • In Grave wordt het bestaan van de Bibliotheek op School (BOS) ernstig bedreigd en daarmee de ontwikkelingskansen van een aantal kinderen.
  • De gemeente Grave is voornemens om de jaarlijkse bijdrage van €50.000,- te beëindigen. Dit zou het einde betekenen van BOS in Grave.

 

en verzoeken

De voorgenomen bezuiniging op Bibliotheek op School in de gemeente Grave niet door te voeren én de benodigde financiële middelen vrij te maken. Daarmee wordt Bibliotheek op School in Grave gered en kansenongelijkheid niet in de hand gewerkt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Grave 
Petitieloket:
Einddatum:
20-01-2021 
Petitionaris:
William van den Berg 
Organisatie:
Stichting Invitare Openbaar Onderwijs, Optimus Primair Onderwijs én BiblioPlus 

Geschiedenis

Ondertekeningen