U, de petitionaris
33676543 1292444744224022 7841340879141863424 n

ROC Amsterdam moet onze twee toppers houden

565 ondertekeningen

Twee leerkrachten geven al lange tijd met veel enthousiasme les op het ROC van Amsterdam Zuidoost. Je kunt altijd bij hun terecht voor een praatje, een vraag, regelen je stage, verzorgen de hele Handhaver Toezicht en Veiligheid -Politie (opleiding). Wij kunnen niet zonder deze toppers!

Petitie

Wij

Studenten van opleiding HTV-P, ex-HTV(P)ers en andere mensen die geholpen zijn door deze toppers.

 

constateren

  • Dat op 31 december 2018 het contract van twee leerkrachten niet wordt verlengd door een nieuw beleid van ROC van Amsterdam.

  • Dit houdt in dat zij onze school zullen verlaten.

  • Omdat wij afhankelijk zijn van hun kennis, contactpersonen en ervaring bij de Amsterdamse politie. Kan onze opleiding niet zonder ze.

-Zij zijn DE belangrijke steunpilaar van onze opleiding! En mogen zij dus absoluut niet vervangen worden, omdat ze "te duur" zijn.

 

en verzoeken

Wij eisen dat hun contract vooralsnog wordt verlengd en er dat er geld vrij komt voor hun kennis en kunde! Onze opleiding zal nooit meer worden wat het was zonder hun voor de klas! Zonder hen is er geen toekomstig blauw op straat!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
18-12-2018 
Petitionaris:
Sam Hendriks 
Organisatie:
Student HTV-P ROC van Amsterdam 

Geschiedenis

Ondertekeningen