You, the petitioner

Reizigers Arnhem - Winterswijk zijn het zat

4 signatures

Zijn jullie alle problemen op het traject Arnhem - Winterswijk ook zo zat? Teken dan deze petitie! Na alle storingen bij prorail en alle defecten/te korte treinen bij Syntus met als gevolg grote vertragingen op dit traject, is nu toch echt de grens bereikt!

Petition

We

De reizigers op het traject Arnhem - Winterswijk die het niet langer pikken.

 

observe

De tientallen sein-, wissel- en overwegstoringen , de vele defecte treinen (ofwel treinen die tekort zijn) en de vele vertragingen op het traject Arnhem - Winterswijk. Wie heeft er niet op het perron gestaan, en moest dan bij toeval op twitter, of een smsje ontvangen met de tekst: Het is weer zover, de trein rijdt niet. Omroepen lijkt ook wel afgeschaft bij Syntus, de communicatie bij storingen is ontzettend slecht.... WIJ PIKKEN HET NIET MEER!

 

and request

EEN OPLOSSING! Verbeter nou eindelijk de infrastructuur, welke al jaren enorm storingsgevoelig is . Er worden honderden miljoenen gestoken in het spoor in de Randstad en hier zijn we al 20 jaar bezig of er dubbelspoor moet komen. Syntus moet ook het aantal defecten bij de treinen verminderen, en ook als extra langere treinen inzetten (ochtend EN avondspits). Ook vinden wij als reizigers dat het omroepen, zeker bij storingen, heel veel beter kan!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Provincie Gelderland 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-27 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Nick Menke 

History

Signatures