U, de petitionaris

Reizigers Arnhem - Winterswijk zijn het zat

4 ondertekeningen

Zijn jullie alle problemen op het traject Arnhem - Winterswijk ook zo zat? Teken dan deze petitie! Na alle storingen bij prorail en alle defecten/te korte treinen bij Syntus met als gevolg grote vertragingen op dit traject, is nu toch echt de grens bereikt!

Petitie

Wij

De reizigers op het traject Arnhem - Winterswijk die het niet langer pikken.

 

constateren

De tientallen sein-, wissel- en overwegstoringen , de vele defecte treinen (ofwel treinen die tekort zijn) en de vele vertragingen op het traject Arnhem - Winterswijk. Wie heeft er niet op het perron gestaan, en moest dan bij toeval op twitter, of een smsje ontvangen met de tekst: Het is weer zover, de trein rijdt niet. Omroepen lijkt ook wel afgeschaft bij Syntus, de communicatie bij storingen is ontzettend slecht.... WIJ PIKKEN HET NIET MEER!

 

en verzoeken

EEN OPLOSSING! Verbeter nou eindelijk de infrastructuur, welke al jaren enorm storingsgevoelig is . Er worden honderden miljoenen gestoken in het spoor in de Randstad en hier zijn we al 20 jaar bezig of er dubbelspoor moet komen. Syntus moet ook het aantal defecten bij de treinen verminderen, en ook als extra langere treinen inzetten (ochtend EN avondspits). Ook vinden wij als reizigers dat het omroepen, zeker bij storingen, heel veel beter kan!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Gelderland 
Petitieloket:
Einddatum:
27-12-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Nick Menke 

Geschiedenis

Ondertekeningen