U, de petitionaris
Limb

Refendum over een onafhankelijk Limburg

18 ondertekeningen

Deze petitie, is in stelling gebracht om een volksreferendum te starten, om het voor elkaar te krijgen dit referendum te houden met de vraag of de Limburgers liever onafhankelijk zijn van het Koninkrijk der Nederlanden danwel bij Nederland willen blijven! Samenvoeging met Belgisch Limburg en lid van de EU.

Petitie

Wij

Het volk van een deel van het door Nederland bezet gebied: Het Groot Hertogdom Limburg

 

constateren

  • Dat wij in tegenstelling tot onze broeders van de Belgische provincie Limburg, nog steeds onderdrukt en bezet worden door de Hollandse bezetter!
  • ons minder en minder kunnen vereenzelfigen met de regering van de bezetter: Nederland.
  • Het Koninkrijk toont geen enkele interesse en of waardering naar en over het door hun bezette gebied van het Groot Hertogdom Limburg!
  • En daardoor moet het draagvlak voor afscheiding gemeten worden

 

en verzoeken

Wij eisen een vreedzaam, en rechtsgeldig referendum in het door Nederland bezette deel van het voormalig Groot Hertogdom Limburg en tegenwoordig door de bezetter verklaarde Provincie Limburg onderdeel van het Koninkrijk de Nederlanden. Met daarin de vraag, of datzelfde volk voor of tegen onafhankelijkheid van Limburg ten op zichte van Het Koninkrijk der Nederlanden is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2020 
Petitionaris:
Kevin Meij 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen