You, the petitioner
1

Red Schiphol, verwerp de 440-beslissing

11,057 signatures

Schiphol is een nationale aanwinst die duizenden banen ondersteunt en dat Nederland in staat stelt zijn gewicht in de schaal te leggen. De overheid moet de beslissing om het luchtverkeer op Schiphol te limiteren naar 440.000 per jaar verwerpen, om zo de hubstatus van Schiphol te behouden.

Petition

We

Allen mensen, bedrijven, vakantiegangers, en toekomstige generaties van Nederland.

 

establish that:

  • De beslissing van de overheid om de hoeveelheid luchtverkeer van en naar Schiphol te limiteren zal de Nederlandse economie beschadigen.
  • Het zal reizen moelijker en duurder maken voor Nederlandse families.
  • Het reduceren van vluchten van en naar Schiphol zal de algemene uitstoot van broeikasgassen niet verminderen, aangezien de vluchten omgeleid zullen worden naar andere Europese vliegvelden.

 

and request

  • de eis voor Schiphol Airport om luchtverkeer te limiteren naar 440.000 per jaar te laten vallen.
  • te focussen op het ondersteunen van innovaties in duurzame luchtvaart die de uitstoot van broeikasgassen zal verminderen zonder de Nederlandse economie te schaden.
  • prioriteit te geven aan Europese- en multinationale klimaatinitiatieven, in plaats van te sleutelen aan de kleine CO2-voetafdruk van Nederland.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-12-01 
Organisation:
Red Schiphol 
Website:

History

Signatures