You, the petitioner
Scala

Red Scala

3,735 signatures

Scala is een geweldige plek waar kinderen kunst kunnen maken, muziekles krijgen en kunnen dansen! Maar nu, als Scala failliet dreigt te gaan, weten veel ouders en kinderen niet meer waar ze heen moeten om hun lessen te kunnen (gaan) volgen.

Petition

We

(Ouders van) kinderen die op Scala lessen volgen en iedereen die Scala een warm hart toedraagt.

 

observe

Dat het echt zonde is als Scala zou verdwijnen, kinderen kunnen zich op Scala ontwikkelen. Als Scala er niet meer is hebben ze veel minder keuze en kunnen ze niet alles doen wat ze eigenlijk nog liever willen. Scala heeft aantrekkingskracht op mensen. Als er in een stad weinig te doen is voor kinderen kunst en cultuur is het echt een stuk minder aantrekkelijk!

 

and request

Dat de gemeenten Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland, De Wolden, Westerveld, Staphorst en Weststellingwerf, het (financieel) mogelijk maken dat Scala de deuren geopend kan houden en dat daarmee kinderen gewoon hun lessen in hun vrije tijd blijvend kunnen volgen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Samenwerkingsverband 
Petition desk:
Closing date:
2022-12-22 
Lead petitioner:
Nora Lynn Rozema 
Organisation:
Particulier 

History

Signatures