U, de petitionaris
Scala

Red Scala

3.737 ondertekeningen

Scala is een geweldige plek waar kinderen kunst kunnen maken, muziekles krijgen en kunnen dansen! Maar nu, als Scala failliet dreigt te gaan, weten veel ouders en kinderen niet meer waar ze heen moeten om hun lessen te kunnen (gaan) volgen.

Petitie

Wij

(Ouders van) kinderen die op Scala lessen volgen en iedereen die Scala een warm hart toedraagt.

 

constateren dat:

Dat het echt zonde is als Scala zou verdwijnen, kinderen kunnen zich op Scala ontwikkelen. Als Scala er niet meer is hebben ze veel minder keuze en kunnen ze niet alles doen wat ze eigenlijk nog liever willen. Scala heeft aantrekkingskracht op mensen. Als er in een stad weinig te doen is voor kinderen kunst en cultuur is het echt een stuk minder aantrekkelijk!

 

en verzoeken

Dat de gemeenten Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland, De Wolden, Westerveld, Staphorst en Weststellingwerf, het (financieel) mogelijk maken dat Scala de deuren geopend kan houden en dat daarmee kinderen gewoon hun lessen in hun vrije tijd blijvend kunnen volgen!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Samenwerkingsverband 
Petitieloket:
Einddatum:
22-12-2022 
Petitionaris:
Nora Lynn Rozema 
Organisatie:
Particulier 

Geschiedenis

Ondertekeningen