U, de petitionaris
Hr 0107

Red Hoeve Overslot

680 ondertekeningen

Hoeve Overslot is een monumentaal pand. Het is een unieke culturele ontmoetingsplaats waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van de meest bijzondere concerten, een schelpenmuseum, antiquiteiten, hedendaagse kunst en stokoude bodemvondsten. Alles zonder subsidie! Een parel waar iedere gemeente trots op zou zijn. Even leek sluiting voorkomen maar nu ligt er een onredelijk contract klaar en wil de gemeeente dwingen tot tekenen! Wij, de kiezers, willen een normaal en eerlijk contract voor deze bijzondere, unieke plek.

Petitie

Wij

Bezoekers, muzikanten, kunstenaars

 

constateren

  • Het bestuur van een gemeente werkt in dienst van de gemeenschap en dus voor de wil van de bewoners.

  • Uiteraard moeten klachten over geluidsoverlast gehoord worden maar wel met officiële metingen! Muziek op een zondagmiddag die niet harder is dan 80 DB lijkt ons zeer redelijk.

-Als de klachten van 1 persoon gebruikt worden om deze plek te sluiten is dit buitengewoon onredelijk

  • en vragen wij ons af wat er voor belangen achter zitten...tot nu toe heeft het bestuur geen enkel duidelijk plan voor Hoeve Overslot en lijkt het te gaan om het innen van subsidie voor een 'leegstaand rijksmonument'.

  • Een contract behoort te voldoen aan normale normen. Men wil de huurder nu dwingen om te tekenen dat bij een klacht van de buren, zonder officiële metingen, ze eruit moeten! In feite tekent hij dan voor uitzetting. Dit is ongehoord.

 

en verzoeken

Vecht voor dit soort initiatieven en ‘gekke’ creatievelingen, vecht voor jonge kunstenaars & muzikanten en Bergen zal “ gewoon netjes conform regeltjes en wetten’ weer opbloeien tot het levendige, extraverte, kunstenaarsdorp/gemeente die het ooit geweest is. Hoeve Overslot moet open blijven!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Bergen NH 
Petitieloket:
Einddatum:
12-12-2016 
Petitionaris:
Evelyn 
Organisatie:
muzikant 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen