U, de petitionaris
Fb img 1468416781843 500pix

Red de Verkeerstuin Amersfoort

724 ondertekeningen

Helaas hebben we te horen gekregen dat de gemeente allerlei plannen heeft met de Wagenwerkplaats en de Verkeerstuin komt in al deze plannen niet voor. We willen genoeg handtekeningen verzamelen om de gemeente op andere gedachten te brengen en de Verkeerstuin te behouden.

Petitie

Wij

de vrijwilligers, bezoekers en belangstellenden van de Verkeerstuin

 

constateren

dat de gemeente Amersfoort plannen heeft met de Wagenwerkplaats waar de Verkeerstuin niet in voorkomt. We hebben elke week veel bezoekers en die zouden het zeer jammer vinden als deze gratis overdekte speelgelegenheid zou verdwijnen. Het is ook een ontmoetingsplek voor mensen uit de wijk en een speelplek voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen. Bovendien zijn er een aantal vrijwilligers actief die zich inzetten met hart en ziel.

 

en verzoeken

u de plannen met de Verkeerstuin opnieuw in overweging te nemen en in overleg te gaan met de medewerkers van de Verkeerstuin. We willen graag de Verkeerstuin behouden en denken dat de Wagenwerkplaats de meest ideale plek is hiervoor. U bent hier zelf een keer geweest met een aantal burgemeesters uit de omgeving en een keer voor de opname van uw weekbericht, u hebt toen kunnen zien wat een geweldige plek dit is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amersfoort 
Petitieloket:
Einddatum:
11-10-2016 
Petitionaris:
Marlies Tjarks 
Organisatie:
Verkeerstuin Amersfoort 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen