U, de petitionaris
084 b reddingbootloods 2

Red de reddingbootloods van Moddergat

6 ondertekeningen

De Reddingbootloods is onlangs verkocht. De nieuwe eigenaar wil het gebouwtje verbouwen voor de verhuur als recreatieverblijf. Dat vinden wij een volstrekt ongewenste ontwikkeling. Wij vinden dat de reddingbootloods beschikbaar moet blijven voor het stallen van de prachtig gerestaureerde L.A. Buma.

Petitie

Wij

Dorpsbelang Paesens-Moddergat en Bestuur van st. Musea Noardeast Fryslân (Museum 't Fiskershúske)

 

constateren

  • Onlangs is de Reddingbootloods in Moddergat verkocht. De nieuwe eigenaar wil de reddingbootloods beperkt verbouwen om die geschikt te maken voor verhuur als recreatieverblijf.

  • Dat vinden wij een volstrekt ongewenste ontwikkeling. Wij vinden dat de reddingbootloods beschikbaar moet blijven voor het stallen van de prachtig gerestaureerde roeireddingsloep L.A. Buma (1911). Deze heeft momenteel geen plek.

 

en verzoeken

Wij roepen de gemeente op alles te doen wat in haar vermogen ligt om de reddingbootloods in die functie beschikbaar te laten blijven voor de gemeenschap. Gemeentebestuurders van Noardeast Fryslân laat ons niet in de steek!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Noardeast-Fryslân 
Petitieloket:
Einddatum:
14-01-2019 
Petitionaris:
Jacob Bosma 
Organisatie:
Museum 't Fiskershúske 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

huis-aan-huis-actie

Op zaterdag 29 december lopen de mannen van roeireddingsloep L.A. Buma Huis-aan-huis door Peasens-Moddergat om handtekeningen in te zamelen.

Succes mannen!.

29-12-2018