U, de petitionaris

Red de honden van Cuenca maak van een shelter geen dodingsstation

783 ondertekeningen

In Cuenca, Spanje wordt de licentie voor het hondenasiel binnen enige dagen opnieuw uitgegeven. Geef door te tekenen de voorkeur aan een groep dierenliefhebbers die alles doet om de dieren te verzorgen en te laten adopteren in plaats van een bedrijf dat de honden doodt en daaraan volop belastinggeld, ook dat van de overige Europese burgers die Spanje moeten steunen,

verdient.

this petition is about saving the dogs in the shelter in Cuenca Spain. The administrator is changing after 2 years. The municipality decides who will become administrator for the next 2 years, we ask european commission to influence Cuenca not to decide for a killing station but for an animal friend that can manage the shelter for the next 2 years and in the future and help the dogs with adoptions and care with the help of volunteers.

Petitie

Wij

Alle dierenliefhebbers van Europa en daarbuiten

 

constateren

Ik ga ervan uit dat de moraal in Europa zo hoog ligt dat een ieder met geweten en gevoel voor deze petitie zal tekenen

 

en verzoeken

Het is belangrijk voor de ondertekenaars dat zij weten dat de verschoppelingen in het asiel in Cuenca in goede handen komen en niet in handen vallen van gewetenloze, wrede en op geld beluste handelaren die voor iedere gedode hond een bedrag van de gemeente Cuenca krijgt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Europees Parlement 
Petitieloket:
Einddatum:
10-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Anita Willemse 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen