U, de petitionaris
Electrische laadpaal twiske

Plaats oplaadpalen voor de scootmobiel in de omgeving van Purmerend

176 ondertekeningen

Deze petitie is voor het plaatsen van oplaadpalen voor de scootmobiels. Laatst stond er een recreant met scootmobiel bijna stil met een lege accu. Zij reed mee met de fietsclub en ze kon nergens in de regio van Purmerend haar accu opladen. Laat ze niet in de kou staan en laat zien dat u hier mee eens bent. bron foto De Orkaan Zaans Nieuws

Petitie

Wij

van fietsclub www.uitjesenvriendengroep.nl en medestanders

 

constateren

  • dat de bezitters van de scootmobiels ook mee willen doen met de fietstochten en ook zelfstandig willen blijven, afstanden willen rijden, van het buitenleven kunnen genieten.
  • dat het ook hun goede recht is om hieraan mee te kunnen doe.
  • dat laadpalen voor scootmobiels nodig zijn voor echte vrijheid en niet alleen maar een boodschapje doen.
  • dat deze oplaadpalen er moeten komen zodat deze mensen ook eens geholpen worden.

 

en verzoeken

de gemeentes en ook het Hoogheemraadschap Noorderkwartier, kom in actie en laat die oplaadpalen plaatsen in de regio van Purmerend.

Het antwoord

Bedankt betuiging

Beste mensen,

Hierbij wil ik u even bedanken voor de ondertekening van deze petitie. Op woensdag 8 september 2021 is de petitie dan ook aangeboden aan de wethouder de heer Paul van Meekeren ( D66) van Purmerend. De op komst was niet groot die dag. Ook de scootmobiels waren niet in grote getalen. Pers praat ik maar niet over. Hierbij word deze petitie dan ook gesloten. En ik wil nog maal even bedanken voor uw medewerking. Namens Linda Horsmeier co host en John Elzenaar hos van de uitjes en vrienden groep Purmerend.

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Regio 
Petitieloket:
Einddatum:
09-08-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
John Elzenaar 
Organisatie:
uitjes en vrienden groep 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bedankt betuiging

Beste mensen,

Hierbij wil ik u even bedanken voor de ondertekening van deze petitie. Op woensdag 8 september 2021 is de petitie dan ook aangeboden aan de wethouder de heer Paul van Meekeren ( D66) van Purmerend. De op komst was niet groot die dag.

+Lees meer...

Ook de scootmobiels waren niet in grote getalen. Pers praat ik maar niet over. Hierbij word deze petitie dan ook gesloten. En ik wil nog maal even bedanken voor uw medewerking. Namens Linda Horsmeier co host en John Elzenaar hos van de uitjes en vrienden groep Purmerend.

09-09-2021

De laatste avond

Even nog snel een beroep op u doen, op deze laatste zondag avond om de petitie nog snel te ondertekenen. Doe dat voor deze mensen en niet voor mij.

+Lees meer...

Ik doe dat met plezier en zet mijn ook geheel vrijwillig voor in om het te laten slagen. Maandag 9 augustus 2021 is het echt de laatste dag om u in te zetten voor de scootmobiels en de petitie te teken en te laten zien dat u er ook mee eens bent dat die oplaadpalen er moeten komen. Waarom wel voor de auto's en niet voor de scootmobielen. Wat is daar verkeerd aan en wat is er zo goed aan de auto's. Mogen de scootmobiels niet verder komen dan de buurtsuper omdat zij een handicap hebben en dan ook niet ver kunnen lopen. Moeten zij dan maar thuis blijven zitten? nee toch ook zij willen hun vrijheden hebben en ook mee willen doen met de maatschappij en ook verder kunnen rijder dat hun eigen buurtje. Laat deze mensen ook nog meer genieten waar zij ook recht op hebben. Steun deze actie en tekent even deze petitie en vul hierboven de formulier in en volg de verdere procedure wat u gevraagd word.

08-08-2021

https://laadpalenrondpurmerend.petities.nl/

We hadden het nog niet eerder gezien, maar het is fijn. Nabij Pannenkoek de Appel staat een laadpaal waarmee je je elektrische fiets, je elektrische scooter en je telefoon op kan laden.

+Lees meer...

De paal wordt gevoed door de zon, wat willen we nog meer… Wat we nog meer willen is dat er meer laadpalen er komen. Ik kreeg vanmorgen een bericht binnen dat er een laadpaal in het Twiske moet staan. Als dat zo is. Dan is er des te meer reden om deze laadpalen nog meer te laten plaatsen in de regio van Purmerend en de omliggende gemeentes.

https://www.deorkaan.nl/lekker-opladen-in-het-twiske/

Dus ondertekend deze petitie dan ook even. Scrol dan even naar boven.

30-06-2021