U, de petitionaris
Led nee 2

Plaats geen 30 meter hoge reclamezuil met leds in Veghel

700 ondertekeningen

De gemeente Meierijstad wil toestemming verlenen voor de bouw van een dertig meter hoge reclamemast met circa 240 m2 led-schermen langs de A50 bij de BAS VOLVO. De reclamemast zal dag en nacht ledlicht laten schijnen over de A50 en richting het buitengebied van Eerde. Tevens zal deze (kermis)verlichting afbreuk doen aan het imago van Meierijstad en haar haar imago van groenste gemeente van Europe.

Petitie

Wij

Betrokkenen bij het prachtige landschap in het buitengebied van Meierijstad langs de A50 (BAS VOLVO)

 

constateren

  • Dat een 30 meter hoge reclamemast met circa 240m2 led-schermen langs de A50 bij de BAS VOLVO ontoelaatbare lichtvervuiling, horizonvervuiling en verrommeling van het landschap veroorzaken.

  • Deze enorme ledverlichting verstoort hier de natuurlijke rust in dit prachtige woon- en wandelgebied. Met name de verstoring aan de natuur is daarbij onaanvaardbaar.

 

en verzoeken

af te zien van de plannen met betrekking tot de reclamemasten en de entree van Veghel niet verder te verommelen met lichtmasten en reclames.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Meierijstad 
Petitieloket:
Petitionaris:
Leefbaar Buitengebied  
Organisatie:
Stichting Leefbaar Buitengebied Meierijstad 

Geschiedenis

Ondertekeningen