U, de petitionaris
Alex

Penthouse gate, Pechtold moet opstappen

283 ondertekeningen

De heer Pechtold heeft als Kamerlid een "penthouse" als geschenk aanvaard zonder dit te melden. Dat deze Heer Pechtold op zijn minst de schijn van belangenverstrengeling heeft gewekt en zich daarmee schuldig gemaakt heeft aan ernstig plichtsverzuim. Dit heeft de rechter afgelopen week ook in een vergelijkbare zaak ( het niet melden van....) van een hoge ambtenaar geoordeeld dus dat geldt helemaal voor een kamer lid met een voorbeeld functie . Het stelselmatig verdraaien van de feiten en dat hij anderen wel de maat neemt over de regelgeving is hier door zijn geloofwaardigheid als kamer lid nu echter onhoudbaar geworden en verzoeken wij hier bij de Heer Pechtold op te stappen .

Petitie

Wij

Alle burgers van Nederland.

 

constateren

  • Dat de heer Pechtold als Kamerlid een penthouse als geschenk heeft aanvaard zonder dit te melden.

  • Dat deze heer Pechtold op zijn minst de schijn van belangenverstrengeling heeft gewekt en zich daarmee schuldig gemaakt heeft aan ernstig plichtsverzuim.

  • Dit heeft de rechter afgelopen week ook in een vergelijkbare zaak (het niet melden van...) van een hoge ambtenaar geoordeeld dus dat geldt helemaal voor een Kamerlid met een voorbeeldfunctie.

  • Door het stelselmatig verdraaien van de feiten en dat hij anderen wel de maat neemt over de regelgeving is zijn geloofwaardigheid als Kamerlid nu echter onhoudbaar geworden.

 

en verzoeken

de heer Pechtold op te stappen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
28-03-2018 
Petitionaris:
Henk Bakker 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen