U, de petitionaris
Pauline krikke

Pauline Krikke moet oneervol worden ontslagen

592 ondertekeningen

Pauline Krikke heeft als burgemeester de politie aangezet op vreedzame gele vest demonstranten. Er is op bevel van Krikke excessief geweld tegen ouderen gepleegd en de betreffende politie heeft vlagschennis gepleegd. Krikke heeft zich schuldig gemaakt aan ernstige ambtsmisdrijven en moet oneervol worden ontslagen en berecht.

Petitie

Wij

Burgers van Nederland

 

constateren

  • Pauline Krikke heeft zich schuldig gemaakt aan ambtsmisbruik en politie eenheden aangezet op vreedzame gele vest demonstranten in te slaan.

  • Er is excessief geweld gepleegd en

  • de betreffende politie-eenheid heeft vlagschennis gepleegd en eigendom ontvreemd van filmende mensen met en zonder geel vest.

 

en verzoeken

Het oneervol ontslag van Pauline Krikke, en berechting van haar en de betreffende politie-eenheid onder Krikkes bevel, wegens ambtsbreuk, plichtsverzuim, excessief geweld en de ontvreemding van eigendom zoals vlaggen, gele vesten en telefoons.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
30-04-2019 
Petitionaris:
Stan Rams 
Organisatie:
SVN  

Geschiedenis

Ondertekeningen