You, the petitioner
9789464031126 cov

Overheid voor de burger in plaats van voor de grote bedrijven

20 signatures

De overheid schuurt dichter tegen het bedrijfsleven aan dan tegen de burger. Dat moet veranderen. Geen subsidies meer aan bedrijven die het milieu en onze gezondheid verpesten, maar subsidies aan bedrijven die de wereld beter maken, denk aan biologische landbouw, schone energie, etc.

Petition

We

gewone burgers

 

observe

dat de politici die voor ons op zouden moeten komen, juist opkomen voor grote bedrijven en zichzelf, en dat dat ten koste gaat van onze gezondheid en ons welzijn.

 

and request

daarom verzoeken wij deze politici andere keuzes te maken, keuzes die wel in het belang zijn van ons; ons welzijn en onze gezondheid.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-13 
Lead petitioner:
Cors van den Berg 
Organisation:
Chronisch Gezond 
Website:

History

Signatures

Updates

De gewone burgers in het zonnetje

De democratie werkt nu als volgt: de burgers kiezen de mensen die hen zullen vertegenwoordigen. In plaats van dat deze gekozen personen ons welzijn en onze gezondheid bewaken, kiezen ze vaak de kant van bedrijven die ons welzijn en onze gezondheid juist bedreigen.

+Read more...

Dat zien we bij voeding (subsidies naar landbouw die onze grond uitwoont en het milieu verzoeken), maar ook bij energie (subsidies naar fossiele brandstoffen en biomassa bedrijven). Dat is de omgekeerde wereld

2020-07-14