You, the petitioner
Zeswielen

Oplossing ruimtegebrek voor de leerlingen OBS de Zeswielen; locatie Oudorperdijkje

242 signatures

Onze school groeit uit zijn jas. Het aantal leerlingen blijft groeien en de verwachting is dat de groei voort zal zetten, kijkend naar de nieuwbouw en toekomstige bouwplannen. Sinds 2013 wordt dit probleem besproken met de Gemeente, maar zij hebben tot heden nog niet gereageerd op onze voorstellen.

Petition

We

De ouders, toekomstige ouders van de leerlingen van OBS De Zeswielen te Alkmaar en buurtbewoners.

 

establish that:

De school aan het Oudorperdijkje groeit uit zijn jas. Het aantal leerlingen blijft groeien en de verwachting is dat de groei voort zal zetten. De afgelopen jaren zijn in samenwerking met het buurthuis creatieve oplossingen gevonden om alle leerlingen een goede werkplek te kunnen bieden. De kleutergymzaal en het handarbeidlokaal moesten al wijken en zijn ingericht als klaslokaal. Ook de docentenkamer is ondertussen ingericht als klaslokaal!

 

and request

Sinds 2013 wordt het ruimteprobleem door zowel het bestuur van Ronduit als de directie van de school besproken met de Gemeente. In juli 2016 zijn er door het bestuur en de directie concrete voorstellen om het ruimtegebrek aan te pakken aan de Gemeente verstuurd. Er moet een goede oplossing komen welke op langere termijn ruimte biedt aan alle leerlingen. Dit kan door een nieuwbouw school in de wijk of verbouw/uitbouw van de huidige locatie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Alkmaar 
Petition desk:
Closing date:
2017-10-23 
Organisation:
Denktank Oudorperdijkje 
Website:

History

Signatures