U, de petitionaris
Zeswielen

Oplossing ruimtegebrek voor de leerlingen OBS de Zeswielen; locatie Oudorperdijkje

242 ondertekeningen

Onze school groeit uit zijn jas. Het aantal leerlingen blijft groeien en de verwachting is dat de groei voort zal zetten, kijkend naar de nieuwbouw en toekomstige bouwplannen. Sinds 2013 wordt dit probleem besproken met de Gemeente, maar zij hebben tot heden nog niet gereageerd op onze voorstellen.

Petitie

Wij

De ouders, toekomstige ouders van de leerlingen van OBS De Zeswielen te Alkmaar en buurtbewoners.

 

constateren dat:

De school aan het Oudorperdijkje groeit uit zijn jas. Het aantal leerlingen blijft groeien en de verwachting is dat de groei voort zal zetten. De afgelopen jaren zijn in samenwerking met het buurthuis creatieve oplossingen gevonden om alle leerlingen een goede werkplek te kunnen bieden. De kleutergymzaal en het handarbeidlokaal moesten al wijken en zijn ingericht als klaslokaal. Ook de docentenkamer is ondertussen ingericht als klaslokaal!

 

en verzoeken

Sinds 2013 wordt het ruimteprobleem door zowel het bestuur van Ronduit als de directie van de school besproken met de Gemeente. In juli 2016 zijn er door het bestuur en de directie concrete voorstellen om het ruimtegebrek aan te pakken aan de Gemeente verstuurd. Er moet een goede oplossing komen welke op langere termijn ruimte biedt aan alle leerlingen. Dit kan door een nieuwbouw school in de wijk of verbouw/uitbouw van de huidige locatie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Alkmaar 
Petitieloket:
Einddatum:
23-10-2017 
Organisatie:
Denktank Oudorperdijkje 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen