U, de petitionaris
Whatsapp image 2019 01 31 at 10.25.31

Opknappen Baltimoreplein in Almere Buiten

541 ondertekeningen

Het Baltimoreplein lijkt al jaren een bouwput door onder meer openliggende straatdelen, bouw, verbouw, herstelwerkzaamheden, kapotte verlichting en het gebruik van het Baltimoreplein als opslagplaats voor onder meer bouwbedrijven. Hierdoor blijft publiek weg

Gevolg: ondernemers failliet / leegstand

Petitie

Wij

Ondernemers, winkelend publiek en klanten van de ondernemers

 

constateren dat:

  • Dat de gemeente het Baltimoreplein ooit heeft aangewezen als 'horecaplein' maar zich hiervoor niet voldoende inzet, door onder meer het Baltimoreplein te laten afglijden tot afvoerputje van het centrum van Almere Buiten.

  • De uitstraling is onder de maat.

  • Ondernemers gaan failliet, staan op het punt om failliet te gaan of hebben het zwaar (ter info: huur in Almere Stad, HET centrum van Almere, is vele malen goedkoper).

 

en verzoeken

  • Dat de gemeente zorgt voor een betere uitstraling wat winkelend publiek meer uitnodigt om het gehele centrum, dus nu ook het Baltimoreplein, te bezoeken.

  • Ook pleiten wij voor aanpak van de busbaan waarover in januari tijdens een rondetafelgesprek overleg is geweest met wethouder Hilde van Garderen, en mogelijk bemiddeling tot verlaging van de huur

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2019 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
J. van Leeuwen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen