You, the petitioner
Whatsapp image 2019 01 31 at 10.25.31

Opknappen Baltimoreplein in Almere Buiten

541 signatures

Het Baltimoreplein lijkt al jaren een bouwput door onder meer openliggende straatdelen, bouw, verbouw, herstelwerkzaamheden, kapotte verlichting en het gebruik van het Baltimoreplein als opslagplaats voor onder meer bouwbedrijven. Hierdoor blijft publiek weg

Gevolg: ondernemers failliet / leegstand

Petition

We

Ondernemers, winkelend publiek en klanten van de ondernemers

 

establish that:

Dat de gemeente het Baltimoreplein ooit heeft aangewezen als 'Horecaplein' maar zich hiervoor niet voldoende inzet, door onder meer het Baltimoreplein te laten afglijden tot afvoerputje van het centrum van Almere Buiten. De uitstraling is onder de maat. Ondernemers gaan failliet, staan op het punt om failliet te gaan of hebben het zwaar.

 

and request

Dat de gemeente zorgt voor een betere uitstraling wat winkelend publiek meer uitnodigt om het gehele centrum, dus nu ook het Baltimoreplein, te bezoeken. Ook pleiten wij voor aanpak van de busbaan waarover in januari tijdens een rondetafelgesprek overleg is geweest met wethouder Hilde van Garderen, en mogelijk bemiddeling tot verlaging van de huur (ter info: huur in Almere Stad, HET centrum van Almere, is vele malen goedkoper).

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2019-05-01 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
J. van Leeuwen 
Website:

History

Signatures