U, de petitionaris
Img 1891

Openbare ruimte in de gemeente Stichtse Vecht veilig

215 ondertekeningen

Al jaren is de situatie betreft de openbare ruimte in de gemeente Stichtse Vecht schrijnend. De bewoners hebben vele ernstige klachten betreft het onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Hoeveel ongelukken moeten er nog gebeuren voordat er wordt ingegrepen? We willen NU onze gemeente terug!

Petitie

Wij

de bewoners van de gemeente Stichtse Vecht

 

constateren

  • dat de gemeente Stichtse Vecht niet in staat is om de openbare ruimte te onderhouden en te beheren, met (ernstige) ongevallen als gevolg.

  • Verder constateren wij, dat de bestuurders en ambtenaren niet in staat zijn hun verantwoordelijkheid te nemen, om de gemaakte afspraken te borgen, deze waar noodzakelijk bij te sturen en uiteindelijk te handhaven, zodat wij en bezoekers van de gemeente ook in het aankomende herfstseizoen veilig zijn.

  • De gemeente is gekaapt door onkruid, zieke en slecht onderhouden bomen, slechte wegen en paden.

  • Er zijn honderden klachten ingediend waar niet of nauwelijks actie op is, met (ernstige) ongevallen als gevolg waar de gemeente verantwoordelijk voor is

 

en verzoeken

We verzoeken, nee, we EISEN dat u NU ingrijpt en onze gemeente weer terug geeft aan de bewoners, zodat we ons weer veilig kunnen voelen in onze eigen gemeente.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Stichtse Vecht 
Petitieloket:
Einddatum:
03-10-2017 
Petitionaris:
De bewoners van Stichtse Vecht 
Organisatie:
Bewoners Stichtse Vecht 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen