U, de petitionaris
Vries zegt nee tegen azc

Open geen azc in Vries

1.205 ondertekeningen

Deze petitie richt zich tegen het voornemen van de gemeente Tynaarlo om in Vries een asielzoekerscentrum neer te zetten voor 250 mensen. Een permanent dan wel tijdelijk azc is te massaal voor een klein dorp als Vries en kan niet rekenen op steun onder de Vriezenaren en de inwoners van gem. Tynaarlo.

Petitie

Wij

Inwoners van de gemeente Tynaarlo, bezorgde omwonenden en/of bezorgde burgers

 

constateren dat:

  • Het college van B&W het voornemen heeft uitgesproken om aan het COA de mogelijkheid te geven om in Vries een permanent AZC neer te zetten voor de massale opvang van asielzoekers;

  • Een klein dorp als Vries niet beschikt over de draagkracht en faciliteiten die nodig zijn om zo’n grote groep asielzoekers permanent en op een humane wijze op te vangen;

  • Er onvoldoende draagvlak is om in Vries zo’n massaal en permanent AZC neer te zetten.

 

en verzoeken

Het college van B&W van de gemeente Tynaarlo om terug te komen op haar voornemen om in Vries een AZC neer te (laten) zetten en/of de gemeenteraad van de Gemeente Tynaarlo om zich negatief uit te spreken tegen het voornemen van het college van B&W.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tynaarlo 
Petitieloket:
Petitionaris:
Stichting Burgercomité Vries e.o. 
Organisatie:
Stichting Burgercomité Vries e.o. 

Geschiedenis

Ondertekeningen