You, the petitioner
Afbeelding n36 in de buurt van de witte paal

Op- en afritten in N36 voor betere bereikbaarheid Dedemsvaart

221 signatures

Deze petitie bepleit het aanleggen van op- en afritten in de N36 ter hoogte van het Zwarte Pad / de Stegerensallee dit om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren. De bereikbaarheid van Hardenberg en Ommen is fors verbeterd, nu is het tijd om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren.

Petition

We

De indieners van deze petitie:

 

establish that:

Dat er veel geld is geïnvesteerd in het verbeteren van de bereikbaarheid van Hardenberg en Ommen, en dat daar de komende jaren nog meer in geïnvesteerd wordt. Hieraan is meebetaald door o.a. de gemeenten Hardenberg en Ommen (cofinanciering) en de provincie Overijssel. Omdat de bereikbaarheid van Dedemsvaart vanuit zuidelijke richting te wensen overlaat, bepleiten wij de aanleg van op- en afritten in de N36. Kleine moeite groot rendement.

 

and request

Het Rijk, de provincie Overijssel en andere betrokken overheden om op- en afritten in de N36 te realiseren ter hoogte van het Zwarte Pad / de Stegerensallee, dit om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren en om de Coevorderweg tussen Ommen en de Witte Paal verkeersluwer te maken (conform opdracht Rijksoverheid). Dit sluit aan bij het pleidooi vanuit Ommen om ter hoogte van de golfbaan / Ommen Oost op- en afritten in de N36 te realiseren.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Provincie Overijssel 
Petition desk:
Closing date:
2016-11-12 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Gerrit Hartholt 
Website:

History

Signatures