U, de petitionaris
Afbeelding n36 in de buurt van de witte paal

Op- en afritten in N36 voor betere bereikbaarheid Dedemsvaart

221 ondertekeningen

Deze petitie bepleit het aanleggen van op- en afritten in de N36 ter hoogte van het Zwarte Pad / de Stegerensallee dit om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren. De bereikbaarheid van Hardenberg en Ommen is fors verbeterd, nu is het tijd om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren.

Petitie

Wij

De indieners van deze petitie:

 

constateren dat:

Dat er veel geld is geïnvesteerd in het verbeteren van de bereikbaarheid van Hardenberg en Ommen, en dat daar de komende jaren nog meer in geïnvesteerd wordt. Hieraan is meebetaald door o.a. de gemeenten Hardenberg en Ommen (cofinanciering) en de provincie Overijssel. Omdat de bereikbaarheid van Dedemsvaart vanuit zuidelijke richting te wensen overlaat, bepleiten wij de aanleg van op- en afritten in de N36. Kleine moeite groot rendement.

 

en verzoeken

Het Rijk, de provincie Overijssel en andere betrokken overheden om op- en afritten in de N36 te realiseren ter hoogte van het Zwarte Pad / de Stegerensallee, dit om de bereikbaarheid van Dedemsvaart te verbeteren en om de Coevorderweg tussen Ommen en de Witte Paal verkeersluwer te maken (conform opdracht Rijksoverheid). Dit sluit aan bij het pleidooi vanuit Ommen om ter hoogte van de golfbaan / Ommen Oost op- en afritten in de N36 te realiseren.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Overijssel 
Petitieloket:
Einddatum:
12-11-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Gerrit Hartholt 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen