U, de petitionaris
050efd88 7f34 4420 9afb dbd2c93df4b6

Ontsla deze regering wegens bedreigen rechtsstaat

89 ondertekeningen

Deze petitie is gericht tegen de regering met als doel: intrekking van alle maatregelen die zij heeft genomen in verband met de zogenaamde “coronacrisis”. Met name gaat het om de maatregelen met betrekking tot de vrijheden en rechten van het volk. Daarom verzoeken we de regering per direct haar ontslag aan te bieden.

Petitie

Wij

Verzet Nederland verzet zich tegen alles en iedereen die de rechtsstaat in Nederland bedreigt

 

constateren

Dat het gemeengoed van burgers en rechtsstaat in het geding is en dat de regering hier niet verder mee weg dient te komen.

 

en verzoeken

De regering met onmiddellijke ingang haar ontslag dient aan te bieden bij ZKH De Koning. Daarna dient zij direct nieuwe verkiezingen uit te laten schrijven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
14-07-2020 
Petitionaris:
Floris Molenaar 
Organisatie:
Verzet Nederland 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Definitieve beëindiging petitie

Wij hebben na eerdere mededeling om te stoppen nog een herstart te doen. Echter nu blijkt dat de animo zo klein is dat wij besloten hebben om nu definitief de petitie te stoppen en af te sluiten zonder hem bij de tweede kamer aan te bieden.

+Lees meer...

Bedankt voor het getoonde vertrouwen.

14-07-2020