U, de petitionaris
Petitie2

Ontneem complotdenkers en doorgesnoven demonstranten kiesrecht

18 ondertekeningen

Door het coronavirus lijkt het land zich op te splitsen. De radicale kant uit zich alleen wat meer; zowel qua mening als in agressie. Helaas gaat het zover dat deze mensen de werkelijkheid compleet zijn verloren en de gewone man het makke schaap is. Daarom ontnemen we ze het stemrecht.

Petitie

Wij

De kritische burger die er geen puinhoop van maakt, maar een gesprek aan gaat.

 

constateren

  • In deze moeilijke tijd neemt de fantasie haar vrije loop. Mensen worden kritisch op de aanpak.
  • Anderen krijgen waanidee├źn en gaan uit van een complot. Neem als voorbeeld Lange Frans, deze complotdenker maakt podcasts waarin hij met medecomplotdenkers praat over deze onzin. Bronnen komen hier niet aan te pas.
  • Met de honderdduizenden weergaven van zijn podcast verspreidt Lange Frans samen met andere complotdenkers onwaarheden.

 

en verzoeken

Daarom willen wij dat het kiesrecht van deze mensen ontnomen wordt. Complotdenkers en/of doorgesnoven demonstranten die geweld gebruiken en zich niet aan de regels houden mogen vanaf nu niet meer stemmen. In plaats daarvan krijgen ze een therapie waarbij ze gehersenspoeld worden. Zo kunnen we ze terugkrijgen in de mainstream media en de echte realiteit.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
06-11-2021 
Petitionaris:
Anton 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen