U, de petitionaris
Nlad4ig9 400x400frgsg

Online les moet stoppen en uitstel van het jaar

4 ondertekeningen

Sinds de coronacrisis hebben studenten te maken met online les. De kwaliteit van het hoger onderwijs is hierdoor verslechterd , en studenten zijn ontevreden met de hoogte van het collegegeld dat ze dit jaar moeten betalen. Stageplekken zijn niet beschikbaar en de werkdruk onder leraren neemt toe.

Petitie

Wij

studenten, docenten, hoogleraren

 

constateren

  • dat het onderwijs verslechtert, de werkdruk toeneemt voor de docenten.
  • studenten krijgen niet wat ze hadden verwacht waardoor de motivatie onder studenten afneemt.
  • er zijn weinig/geen stageplekken beschikbaar waardoor studenten mogelijk een studievertraging oplopen.
  • Online les is ook niet voor iedereen beschikbaar door eventuele internetproblemen, en doordat sommige studenten geen webcam bezitten, voldoen ze niet aan de regels voor online.
  • Door de oplopende cijfers in de zorg zullen we waarschijnlijk weer zoals in maart in complete lockdown gaan, en zullen veel studenten geen stageplekken kunnen vinden.

 

en verzoeken

om het hoger onderwijs stil te leggen, en het huidige collegegeld te investeren in het verbeteren van online onderwijs. Tevens verwachten wij een compensatie van minimaal 25% van het collegegeld dat alle studenten dit jaar in 2020 betaald hebben.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
27-01-2021 
Petitionaris:
Jasper de Zeeuw 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen