U, de petitionaris

Nikki en Joos terug in Noors privé verhaal

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


wij zijn uit het privé verhaal van Noor gehaald wij zijn hier erg verdrietig over omdat wij onze dagelijkse entertainment moeten missen dit kan depressie veroorzaken wat kan resulteren in opnames wat erg duur is om dit te voorkomen willen wij graag weer terug in het privé verhaal zodat we niet opgenomen te worden en kosten besparen die bijvoorbeeld aan het rode kruis kunnen doneren

Petitie

Wij

zijn erg verdrietig omdat we uit het privé verhaal zijn gehaald Het spijt ons heel erg dat we HHHHHHHH op haar verhaal hebben gereageerd

 

constateren dat:

Dat dit ons minder blij maakt als persoon

 

en verzoeken

Dat hij onmiddellijk weer terug in het verhaal worden gezet

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
openbaar vervoerbedrijf 
Petitieloket:
Einddatum:
28-09-2023 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen