U, de petitionaris
Otzigt

Nieuwe Verkiezingen

10 ondertekeningen

Constaterende dat er tijdens de verkenning openlijk grove fouten zijn gemaakt, met in het bijzonder de positie van de heer Omtzigt. Constaterende dat de positie van de heer Rutte en anderen hierbij onhoudbaar is, eist de bevolking het opstappen van Dhr. Rutte en gaat over tot nieuwe verkiezingen.

Petitie

Wij

de Nederlandse bevolking,

 

constateren

dat er grove fouten zijn gemaakt tijdens het verkenningsproces van formatie in de Tweede Kamer, met in het bijzonder de positie van de heer Omtzigt, en dat daarmee de kiezer buitenspel wordt gezet. Daardoor is tevens de positie van de heer Rutte (en anderen), die dus opnieuw liegt, onhoudbaar

 

en verzoeken

nee eisen we, als bevolking het houden van nieuwe verkiezingen en het opstappen van de verantwoordelijke bewindslieden die mee hebben geholpen aan deze framing van de heer Omtzigt en het niet opnieuw verkiesbaar stellen van deze zelfde bewindslieden. Dit maal zonder briefstemmen, een eerlijk stemproces.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
11-04-2021 
Petitionaris:
MV 

Geschiedenis

Ondertekeningen