You, the petitioner
Img 0589

Nieuwe verkiezingen, NU!

23 signatures

Nu na een lange periode van onderhandelen, bekonkelen, poot stijfhouden en andere politieke acrobatiek de contouren van een EXACTE kopie van het naar huis gestuurde kabinet opdoemen, wordt het tijd voor een authentiek democratisch burgerinitiatief: Nieuwe verkiezingen, NU!

Petition

We

stemgerechtigde inwoners van Nederland: kleur, geslacht of niet, overal vandaan. Maar betrokken!

 

observe

dat, na de vorige verkiezingen, de gedoodverfde winnaar van toen zich heeft laten kennen als een autocraat, die van het leiderschap van dit land als het ware zijn persoonlijke eigendom heeft gemaakt. Maar dan wel vergezeld door personen die hem welgevallig zijn. En, al met al, iedereen die recht had op formatieonderhandelingen buiten de deur heeft gehouden, op particuliere gronden.

 

and request

dat na het teleurstellende resultaat van de laatste informatieronde, waarin EXACT hetzelfde kabinet wordt voorgesteld, dat bijna een jaar geleden aan de straat werd gezet, de Tweede Kamer zijn invloed aanwendt nieuwe verkiezingen uit te roepen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-11-04 
Lead petitioner:
Martin Zijlema 
Organisation:
Nieuwe Verkiezingen, NU! 

History

Signatures