U, de petitionaris
Img 0589

Nieuwe verkiezingen, NU!

23 ondertekeningen

Nu na een lange periode van onderhandelen, bekonkelen, poot stijfhouden en andere politieke acrobatiek de contouren van een EXACTE kopie van het naar huis gestuurde kabinet opdoemen, wordt het tijd voor een authentiek democratisch burgerinitiatief: Nieuwe verkiezingen, NU!

Petitie

Wij

stemgerechtigde inwoners van Nederland: kleur, geslacht of niet, overal vandaan. Maar betrokken!

 

constateren

dat, na de vorige verkiezingen, de gedoodverfde winnaar van toen zich heeft laten kennen als een autocraat, die van het leiderschap van dit land als het ware zijn persoonlijke eigendom heeft gemaakt. Maar dan wel vergezeld door personen die hem welgevallig zijn. En, al met al, iedereen die recht had op formatieonderhandelingen buiten de deur heeft gehouden, op particuliere gronden.

 

en verzoeken

dat na het teleurstellende resultaat van de laatste informatieronde, waarin EXACT hetzelfde kabinet wordt voorgesteld, dat bijna een jaar geleden aan de straat werd gezet, de Tweede Kamer zijn invloed aanwendt nieuwe verkiezingen uit te roepen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
04-11-2021 
Petitionaris:
Martin Zijlema 
Organisatie:
Nieuwe Verkiezingen, NU! 

Geschiedenis

Ondertekeningen