U, de petitionaris

Nieuw docent voor Engels

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een priv├ękwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Samen met alle ondertekenaars willen wij graag een vervanging aan onze huidige docent voor Engels. Vandaar deze petitie. Wij vinden dat de huidige engelse docent niet voldoet aan de kwaliteiten van een goeie docent voor het lesgeven van Engels op 4 Havo niveau.

Petitie

Wij

Mensen die les krijgen van

 

constateren dat:

Op het Damstede Lyceum vinden wij het belangrijk om respectvol te zijn tegenover iedereen. Onze huidige engelse docent zegt A maar doet B niet. Daar wordt mee bedoeld dat ze beweert dat ze respectvol is terwijl ze dat niet is. Daarnaast vinden wij haar ook Onverzorgzaam eruit zien. Er wordt nooit fatsoenlijk lesgegeven behalve als er controle is en mevrouw heeft ook weinig geduld. Gezelligheid ontbreekt ook. Net als de sfeer.

 

en verzoeken

Wij verzoeken om een nieuwe vervangende docent voor Engels te krijgen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Anoniem 

Geschiedenis

Ondertekeningen