U, de petitionaris
Unknown

Niet aansluitende SBI-code Mrs. Brown tegemoetkoming overheid

De steunmaatregel van €4000 wordt toegekend op basis van het door de KvK ingevoerde SBI. Voor Mrs. Brown komt deze code niet overeen met de hoofdactiviteit, deze moet zijn SBI-code 56102. De KvK houdt vast aan bakkerij (SBI-code 1071) waardoor Mrs. Brown buiten het steunpakket valt.


Reden van afwijzing: Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.

Petitie

Wij

Mrs. Brown; horeca, toeleverancier voor horeca en winkel in banket.

 

constateren

Dat de SBI code van de Kamer van Koophandel niet geschikt is om de 'Tegemoetkoming schade COVID-19'-regeling aan op te hangen. Sinds 17 maart hebben wij verplicht de deuren moeten sluiten ivm de oplegde noodmaatregelen.

 

en verzoeken

niet naar de SBI-code te kijken, maar naar de daadwerkelijke werkzaamheden en hoe die beïnvloed zijn door Covid-19. Of SBI-code 1071 toe te voegen aan de lijst van 'Tegemoetkoming schade COVID-19'.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Openbaar Ministerie (artikel 12 Sv-procedure) 
Petitieloket:
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Rianne Reterink 
Organisatie:
Mrs. Brown 

Geschiedenis

Ondertekeningen