U, de petitionaris
Flag brazil web

Nederland, stop Bolsonaro, redt het Amazonewoud

8.419 ondertekeningen

We eisen dat de Nederlandse regering het vogelvrij verklaren van de Amazone en het toenemende geweld veroordeelt. Én we eisen ontbinding van het het Mercosur-verdrag met Brazilië en het implementeren van economische sancties tegen Brazilië. Demonstratie 25 september, start 14:00 uur Plein 1813

Petitie

Wij

verontruste burgers

 

constateren dat:

  • Dat het Amazone-woud in hoog tempo wordt verwoest, nadat Bolsonaro het bos en de inheemse bevolking vogelvrij heeft verklaard en als gevolg daarvan het geweld tegen de inheemse bevolking sterk is toegenomen.
  • En dat het recente Mercosur-akkoord met name met Brazilië zal leiden tot nóg meer import van fout "regenwoud"-vlees en met pesticiden behandelde producten uit het Amazone-woud.
  • Zeker in het licht van de klimaatverandering en het recente VN-rapport mbt landbouw en ontbossing, is het onbegrijpelijk dat onze politici dit laten gebeuren.

 

en verzoeken

We eisen een sterk signaal van onze regering, de herziening van het Mercosur-verdrag met Brazilië en het implementeren van sancties om Bolsanaro te dwingen om zijn politiek te herzien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
09-11-2019 
Petitionaris:
Rob Voerman 
Organisatie:
Comité demonstratie Brazilie 25 september 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen