You, the petitioner
Flag brazil web

Nederland, stop Bolsonaro, redt het Amazonewoud

8,419 signatures

We eisen dat de Nederlandse regering het vogelvrij verklaren van de Amazone en het toenemende geweld veroordeelt. Én we eisen ontbinding van het het Mercosur-verdrag met Brazilië en het implementeren van economische sancties tegen Brazilië. Demonstratie 25 september, start 14:00 uur Plein 1813

Petition

We

verontruste burgers

 

establish that:

  • Dat het Amazone-woud in hoog tempo wordt verwoest, nadat Bolsonaro het bos en de inheemse bevolking vogelvrij heeft verklaard en als gevolg daarvan het geweld tegen de inheemse bevolking sterk is toegenomen.
  • En dat het recente Mercosur-akkoord met name met Brazilië zal leiden tot nóg meer import van fout "regenwoud"-vlees en met pesticiden behandelde producten uit het Amazone-woud.
  • Zeker in het licht van de klimaatverandering en het recente VN-rapport mbt landbouw en ontbossing, is het onbegrijpelijk dat onze politici dit laten gebeuren.

 

and request

We eisen een sterk signaal van onze regering, de herziening van het Mercosur-verdrag met Brazilië en het implementeren van sancties om Bolsanaro te dwingen om zijn politiek te herzien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-09 
Lead petitioner:
Rob Voerman 
Organisation:
Comité demonstratie Brazilie 25 september 
Website:

History

Signatures