U, de petitionaris
Foto petitie 1

Nationaal Park moet niet uitgebreid worden naar heel Texel

829 ondertekeningen

Nationaal Park Duinen van Texel heeft plannen gepresenteerd om het hele eiland Texel tot Nationaal Park te maken. Met deze petitie roepen wij de provincie Noord-Holland op de minister te adviseren het Nationaal Park op Texel niet uit te breiden naar het hele eiland.

Deze petitie wordt ondersteund door LTO Noord KAVB Texel, TOP Texel , AJT (agrarische jongeren), Boerenbelangenvereniging Ons Belang, JO Texel (jonge ondernemers), DETV Texel, PO Texel (visserij), Wildbeheereenheid Texel, VVB Texel en de politieke partijen VVD Texel, CDA Texel, Texel2010 en Texels Belang.

Petitie

Wij

Bewoners van Texel en de Texelse organisaties zoals hieronder vermeld.

 

constateren

  • Dat het opnemen van geheel Texel binnen de gebiedsbegrenzing van het Nationaal Park vroeg of laat onherroepelijk leidt tot vergaande beperkingen voor de bestaande functies.
  • Dat de status Nationaal Park voor het hele eiland niets toevoegt aan de populariteit van Texel.
  • Dat Texel haar populariteit juist dankt aan haar diversiteit en dynamiek.

 

en verzoeken

De Gedeputeerde en Provinciale Staten van Noord-Holland om de minister te adviseren het Nationaal Park Duinen van Texel niet uit te breiden tot het hele eiland.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Holland 
Petitieloket:
Einddatum:
14-06-2018 
Petitionaris:
Annette Barhorst 
Organisatie:
LTO Noord KAVB afdeling Texel 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen