You, the petitioner
45442959 e455 4647 a1c4 369d76e671a4

Monument voor Peter R. de Vries

26 signatures

Steun het idee om een monument voor de overleden misdaadjournalist Peter R. de Vries op te richten. Laat doormiddel van je stem zien dat je ook voor rechtvaardigheid in Nederland staat. De petitie zal aan zijn familie worden overhandigd, zodat zij een mooi plekje voor het monument kunnen uitkiezen.

Petition

We

iedereen die staat voor rechtvaardigheid in Nederland

 

observe

  • Peter R. de Vries heeft altijd voor andere mensen klaargestaan, hij gaf eerlijk zijn mening, hij steunde onder andere ouders van omgekomen kinderen en hij deed er alles aan om daders te achterhalen.

  • Zoals hij zich voor anderen inzette, zo zetten wij ons nu voor hem in. Zodat zijn strijd voor rechtvaardigheid door het monument wordt vereeuwigd.

 

and request

dat er in eer voor Peter R. de Vries een monument in Amsterdam komt te staan waar alle mensen in Nederland en over de hele wereld bij stil zullen staan en er aan herinnerd worden dat rechtvaardigheid en de daarbij behorende vrijheid voor meningsuiting ook in de 21ste eeuw centraal staan.

Zodat namens Peter R. de Vries daar altijd aan wordt gedacht en zijn levensmotto om te blijven spreken aan de komende generaties wordt overgedragen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Lead petitioner:
Sylvia Maas 

History

Signatures