U, de petitionaris
45442959 e455 4647 a1c4 369d76e671a4

Monument voor Peter R. de Vries

26 ondertekeningen

Steun het idee om een monument voor de overleden misdaadjournalist Peter R. de Vries op te richten. Laat doormiddel van je stem zien dat je ook voor rechtvaardigheid in Nederland staat. De petitie zal aan zijn familie worden overhandigd, zodat zij een mooi plekje voor het monument kunnen uitkiezen.

Petitie

Wij

iedereen die staat voor rechtvaardigheid in Nederland

 

constateren

  • Peter R. de Vries heeft altijd voor andere mensen klaargestaan, hij gaf eerlijk zijn mening, hij steunde onder andere ouders van omgekomen kinderen en hij deed er alles aan om daders te achterhalen.

  • Zoals hij zich voor anderen inzette, zo zetten wij ons nu voor hem in. Zodat zijn strijd voor rechtvaardigheid door het monument wordt vereeuwigd.

 

en verzoeken

dat er in eer voor Peter R. de Vries een monument in Amsterdam komt te staan waar alle mensen in Nederland en over de hele wereld bij stil zullen staan en er aan herinnerd worden dat rechtvaardigheid en de daarbij behorende vrijheid voor meningsuiting ook in de 21ste eeuw centraal staan.

Zodat namens Peter R. de Vries daar altijd aan wordt gedacht en zijn levensmotto om te blijven spreken aan de komende generaties wordt overgedragen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Petitionaris:
Sylvia Maas 

Geschiedenis

Ondertekeningen