U, de petitionaris
45274031 2050761828278606 1430477568473038848 n %281%29

Mogelijke doorbraak Willeke Dost

1.618 ondertekeningen

De vermissing van Willeke kan misschien worden opgelost. Door op een plek te gaan graven waar getrainde honden zijn aangeslagen en is gekeken met grondradar er is een verstoring in de grond gevonden en wij willen dat er gekeken wordt wat er op die bewuste plek ligt.

Petitie

Wij

Vermiste Kinderen Alert, ouders, burgers, kennissen, familie, vrienden, iedereen die wil

 

constateren

  • dat de onderste steen boven moet komen.

  • je moet er toch niet aan denken dat dit een gemiste kans is.

  • alle kinderen zijn even belangrijk

  • er moet sowieso worden uitgesloten wat er wel of niet in de grond ligt

  • wij zouden niet met de twijfel willen rondlopen, altijd die vraag "stel dat het wel zo was?"

  • wij willen het weten, niet voor onzelf maar voor de familie

 

en verzoeken

dat er op de bewuste plek gegraven wordt, ook al is het om iets uit te sluiten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
hulpverleningsorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
01-02-2020 
Organisatie:
Vermiste Kinderen Alert 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Artikel 12 procedure voor willeke

Lang gedacht dat het niet nodig zou zijn, Maar toch gaan we ons deze week met de advocaat ori├źnteren op een artikel 12 procedure. Gisteravond met de familie besproken om in elk geval de kansen in beeld te gaan brengen.

+Lees meer...

Voor zover ik nu weet, is het kortgezegd aan de Rechter vragen met een stapel argumenten (feiten & aanwijzingen) dat de rechter gaat beslissen om alsnog verder onderzoek te doen op locatie. Concreet het verzoek dat de Rechter het O.M gaat verplichten om te graven. Denk alles overwegende dat de Rechter teneinde tot dit oordeel kan komen. Het zal een belangen afweging worden waarbij ik denk dat ook aan de zijnde van de pleegfamilie zwaarwegende belangen zijn, Maar dat alles overwegende de Rechter zal beslissen tot graven. - word vervolgd-

22-04-2019

Al zo veel maanden verder....

Nadat dhr huzen met toestemming van de fam waar het land van is er met de honden van signi en een radar overheen is geweest zijn er nieuwe ontwikkelingen geweest. De honden sloegen aan op lijken lucht en de grondradar heeft een roering in de grond " opgemerkt" met afmetingen die zomaar is van een graf konden wezen. Nu weten we niet wat er daar begraven is.

+Lees meer...

Maar dit doet bij heel veel mensen hun haren recht overeind zetten. Dan is er nog een getuige die twee mannen de dag na de vermissing op het land hebben zien werken het was is januari en zoveel arbeid is er dan niet op het land. Dit is de inmiddels 82 jarige getuige goed bij gebleven. Alles bij elkaar opgeteld vind de gewone burger dat er in elk geval gekeken moet worden wat er daar begraven ligt. Niemand zegt dat ze daar ligt maar bewijs dat ze er niet ligt is er niet. Wij als burger willen graag weten wat er ligt in deze door signi honden grondradar en getuige aangeleverde aanwijzingen.

We willen geen gedoe met de mensen van de grond. Maar waarom wel a zeggen kijk maar met radar en signi honden maar nu geen b.

Er zijn veel mensen echt boos van de onmacht die ze voelen.

Wilt u helpen door te tekenen. Elk kind is even belangrijk en daar staan wij voor.

17-04-2019

Er is gegraven! Maar niet diepgenoeg

Er is afgelopen maandag 12-11 gegraven. Maar object ligt op 1,50 tot 2,20. Er is tot 60 cm gegraven.

+Lees meer...

We hopen dat jullie willen blijven tekenen uit steun voor de nabestaanden en voor een oplossing in deze zaak.

13-11-2018