U, de petitionaris
Mms op rtl nieuws 2018 07 16 om 12.30.08

MMS verboden? Gezondheid verboden!

450 ondertekeningen

in English

Op 28 februari 2018 publiceerde de NVWA een eenzijdig en laakbaar onderzoek naar MMS, een eenvoudig oxidatiemiddel dat wereldwijd een toenemende populariteit geniet vanwege veelvuldig aangetoonde, positieve gezondheidsresultaten bij gebruikers. Overheidsorganisaties (NVWA, NIVM, BuRo), RTL4 Nieuws en diverse online nieuwsplatforms alsmede een toxicoloog hebben ervoor gezorgd dat MMS in een kwaad daglicht is gesteld. Het gebruik ervan werd ontmoedigd, de verkoop aan banden gelegd. Leveranciers werden verbaliseerd, al dan niet beboet en daarmee benadeeld. En in de ogen van autoriteiten zijn wij (intelligente, zelfbewuste en zelfdenkende MMS gebruikers) niets meer dan een gewillige prooi van kwakzalverij en geldklopperij over de rug van zieke mensen. De waarheid laat echter een heel ander beeld zien. Een hoopvol beeld. Daarom moet de hetze tegen MMS stoppen!

Petitie

Wij

Steven (de petitionaris), gebruikers en sympathisanten van MMS

 

constateren

  • dat de NVWA een eenzijdig en laakbaar onderzoek naar MMS heeft gepubliceerd. Onterecht wordt gesuggereerd en geconcludeerd dat het gebruik van MMS tot ernstige acute en chronische gezondheidsrisico's leidt.

  • dat de hetze tegen MMS door bovengenoemde organisaties en individuen een aanval is op het fundamentele recht op gezondheid en leven van alle Nederlanders.

  • dat iedere wet of maatregel, die beoogt de verstrekking van een aantoonbaar veilige en gezondheidsbevorderende substantie aan mensen te onthouden, geen stand kan houden. Dit is een misdrijf en rechtvaardigt verweer daartegen.

 

en verzoeken

De tweede kamer, in het belang van de gezondheid van alle Nederlanders, de minister van VWS te bewegen:

  • het eenzijdige en laakbare NVWA onderzoek nietig te verklaren.

  • in samenwerking met de petitionaris een onafhankelijk onderzoek mogelijk te maken naar de gezondheidsbevorderende aspecten bij gebruikers van MMS.

  • het zelfbeschikkingsrecht op gezondheid en leven van iedere Nederlander te waarborgen in de geneesmiddelenwet. Dit is mogelijk door het begrip 'volksmedicijn' te definieren als zelfzorggeneesmiddel dat zonder recept of toezicht van een arts, apotheker of drogist door iedere Nederlander gebruikt, vervaardigd en ter hand kan worden gesteld.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
20-12-2018 
Petitionaris:
Steven 
Organisatie:
Steven (Natufarm) en gebruikers van MMS 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen