You, the petitioner
Petitie2

Minister Kuipers mag geen soevereiniteit van Nederland overdragen aan het WHO

72,183 signatures

Wij, de burgers van Nederland, geven het kabinet geen toestemming om namens Nederland goedkeuring te geven voor de wijzigingen die betrekking hebben op de 'Implementation of the International Health Regulations (2005)' in Genève in de week van 23 mei 2022.

Petition

We

De redactie van www.Indepen.nl en burgers van Nederland

 

establish that:

Dat door het tekenen van het 'Implementation of the International Health Regulations (2005)' in Geneve in de week van 23 mei 2022' een deel van de soevereiniteit van Nederland overgedragen wordt aan het WHO.

 

and request

  • Dat er NIET namens Nederland het 'Implementation of the International Health Regulations (2005)' wordt ondertekend In Geneve.
  • Dat Nederland nooit een deel van haar soevereiniteit mag overdragen aan een andere instelling dan de Nederlandse overheid.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2022-05-25 
Lead petitioner:
K. de Jong 
Organisation:
www.indepen.nl 
Website:

History

Signatures

Updates

Wat is er met je stem gedaan?

Ontzettend bedankt voor je steun! De souvereiniteit is ons recht, het recht van de Nederlandse burgers en die mag nooit overgedragen worden aan een instantie buiten ons landje. Wil je zien wat Indepen met je stem heeft gedaan en hoe deze is ontvangen in de Tweede Kamer? Klik hier .

2022-05-25

Commissie VWS weigert deze petitie in ontvangst te nemen

Zelfs met ruim 61.000 handtekeningen weigert de Commissie van VWS onze petitie in ontvangst te nemen. Gelukkig zijn er nog wel kamerleden die onze democratie hoog hebben zitten.

+Read more...

Wij beloven dat we aanstaande dinsdag deze petitie in de Tweede Kamer gaan overhandigen.

Mis de updates betreffende deze petitie niet en blijf als eerste op de hoogte van toekomstige acties

2022-05-21