U, de petitionaris
Petitie2

Minister Kuipers mag geen soevereiniteit van Nederland overdragen aan het WHO

72.183 ondertekeningen

Wij, de burgers van Nederland, geven het kabinet geen toestemming om namens Nederland goedkeuring te geven voor de wijzigingen die betrekking hebben op de 'Implementation of the International Health Regulations (2005)' in Genève in de week van 23 mei 2022.

Petitie

Wij

De redactie van www.Indepen.nl en burgers van Nederland

 

constateren dat:

Dat door het tekenen van het 'Implementation of the International Health Regulations (2005)' in Geneve in de week van 23 mei 2022' een deel van de soevereiniteit van Nederland overgedragen wordt aan het WHO.

 

en verzoeken

  • Dat er NIET namens Nederland het 'Implementation of the International Health Regulations (2005)' wordt ondertekend In Geneve.
  • Dat Nederland nooit een deel van haar soevereiniteit mag overdragen aan een andere instelling dan de Nederlandse overheid.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
25-05-2022 
Petitionaris:
K. de Jong 
Organisatie:
www.indepen.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Wat is er met je stem gedaan?

Ontzettend bedankt voor je steun! De souvereiniteit is ons recht, het recht van de Nederlandse burgers en die mag nooit overgedragen worden aan een instantie buiten ons landje. Wil je zien wat Indepen met je stem heeft gedaan en hoe deze is ontvangen in de Tweede Kamer? Klik hier .

25-05-2022

Commissie VWS weigert deze petitie in ontvangst te nemen

Zelfs met ruim 61.000 handtekeningen weigert de Commissie van VWS onze petitie in ontvangst te nemen. Gelukkig zijn er nog wel kamerleden die onze democratie hoog hebben zitten.

+Lees meer...

Wij beloven dat we aanstaande dinsdag deze petitie in de Tweede Kamer gaan overhandigen.

Mis de updates betreffende deze petitie niet en blijf als eerste op de hoogte van toekomstige acties

21-05-2022