U, de petitionaris

Michel moet blijven als studieadviseur ASW

104 ondertekeningen

Michel is studieadviseur bij ASW. Hij is sinds september werkzaam als studieadviseur en moet vanwege bezuinigings/reorganisatie overwegingen weg. Met deze petitie willen we laten weten dat wij Michel erg waarderen en graag behouden voor ASW.

Petitie

Wij

Studenten, docenten, ondersteunend personeel pleiten ervoor dat Michel moet blijven.

 

constateren

  • Michel is een erg leuke en gedreven man die het ASW team erg versterkt. Hij heeft in de 4 maanden dat hij bij ASW werkt een vertrouwensband met veel ASW studenten en een goede relatie met de docenten opgebouwd.

  • Ook geven de naaste collega’s van Michel aan dat hij zich snel heeft ontpopt als iemand bij wie studieadvies op het lijf is geschreven. Zij zijn erg tevreden over zijn werk afgelopen 4 maanden.

  • Nu moet er – na vele wisselingen voor studieadvies bij ASW – wéér een nieuw iemand worden ingewerkt, terwijl Michel goed is ingewerkt en ook kan en wil blijven.

 

en verzoeken

Wij verzoeken om te Michel te behouden als studieadviseur bij ASW.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Rick Kastelein 

Geschiedenis

Ondertekeningen