U, de petitionaris
Suyf5ned 400x400

Michel Abbink bij de KNVB Beker loting 20/21

Reden van afwijzing: Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Michel Abbink als ware lotingfanaat mag meeloten bij de KNVB Beker loting van 2020/2021

Petitie

Wij

Fanatieke twitteraars en volgers van VI

 

constateren

Op 21 december 2019 mocht Hugo Borst meeloten voor de 1/8e, kwart en halve finale voor de KNVB Beker. Dit omdat dit een wens is. Raar, normaal een speler die meehelpt (nu ook wel). Maar we merken ook dat Michel Abbink zelfs nog geïnteresseerd is in een loting als een wijkvereniging gaat loten welke B-artiest ze willen bij de jaarlijkse barbecue

 

en verzoeken

Graag zouden we Michel Abbink als ware lotingfan ook bij de loting van de KNVB Beker willen zien. Voor hem is het meer dan een droom. Hij sliep vroeger onder een dekbed met lottoballetjes. Niet veel mensen weten dit, maar bij de ballenbak in de MacDonalds grabbelde hij steeds een balletje en deed alsof hij Spakenburg - FC Groningen had geloot.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Freek Laurijssen 

Geschiedenis

Ondertekeningen