U, de petitionaris
Er is nieuws!
Img 20170829 wa0005

Meer respect en begrip voor mensen met een beperking

29 ondertekeningen

Mensen met een beperking verdienen het niet om als tweede/derde-rangs burger behandeld te worden, dus ook niet door het kabinet Rutte.

Petitie

Wij

mensen met beperkingen en familie, vrienden en kennissen van eerst genoemde mensen.

 

constateren

Dat het regeringsbeleid in strijds is met artikel 1 van de grondwet en het VN-verdrag voor de rechten van de gehandicapte mens, door ze onder het minimumloon te laten werken en het recht op pensioen te ontnemen.

 

en verzoeken

Deze mensen met meer respect en begrip te behandelen door ze hun rechten terug te geven, zodat ook zij een normaal leven kunnen leven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
13-08-2019 
Petitionaris:
Theo Galgenbeld 
Organisatie:
Stichting Iedereen-Inclusief 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Het Kabinet Rutte 4 is nog +/- anderhalve maand demissionair en dan stemmen

Het Kabinet Rutte 4 is voor de het zomerreces gelukkig ten val en zijn wij als eerlijke burgers weer aan zet om het land van het neoliberale gespuis te ontdoen en de armoede terug te dringen, de zorg beter en betaalbaarder te door de zorgverzekeraars aan te pakken door de mens voorop te stellen en de premies echt ten goede van de zorg te laten komen en niet meer naar die geldwolven van directeuren. En dat dus alles netje gaat volg het Artikel 1 van het Burgerlijkwetboek en niet volgens het Neoliberale wetboek, want die is volgens de Officiƫle wet helemaal niet erkent. Dus bij deze, laat je tijdens de campagnes niet inde lure leggen en stem tegen armoede en voor goede zorg voor iedereen .

18-09-2023