U, de petitionaris
Download 1

Maak het veilig voor kinderen: scooters van het fietspad in heel Amsterdam

401 ondertekeningen

Junior Fietsburgemeester van Amsterdam, Armin Taheri uit Nieuw-West, roept Amsterdammers op om hun stem te laten horen - scooters horen ook buiten de ring niet op het fietspad, die maken het onveilig voor kinderen. Hij heeft met zijn zus Anna al veel handtekeningen verzameld in de buurt. Steun hem!

Petitie

Wij

Armin Taheri, Junior Fietsburgemeester van Amsterdam en de kinderen uit Amsterdam die graag fietsen

 

constateren

dat er nog steeds scooters op het fietspad mogen rijden in Amsterdam (buiten de ring) die de situatie voor kinderen onveilig en onprettig maken. Scooters zijn gevaarlijk voor ons, ze moeten naar de weg!

 

en verzoeken

de verordering om scooters van het fietspad naar de weg te halen, uit te breiden naar heel Amsterdam.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
22-11-2020 
Petitionaris:
Armin Taheri 
Organisatie:
Junior Fietsburgemeester 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Dank jullie wel! Thank you so much!

Ik krijg net een berichtje van zijn moeder Maryam: Armin kan niet goed slapen vanavond. Hij mo├ęt weten waar de teller staat, hoeveel handtekeningen hebben we al? En hebben er al mensen iets over de actie gezegd? Namens Armin aan alle ondertekenaars: vast heel erg bedankt voor alle moeite! - en scooters zijn natuurlijk mopeds, in het Engels...

I just got a message from his mother Maryam: Armin can't sleep well tonight.

+Lees meer...

He must know where the counter is, how many signatures do we already have? And have people already said anything about the promotion? On behalf of Armin to all signatories: thank you very much for all your efforts! - and with scooters (in Dutch) of course we mean mopeds in English :)

24-08-2020